Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Nieuwbouw Landgraaf

Deze woning is ontworpen met de toekomst in gedachten. Het flexibele ontwerp zorgt ervoor dat de woning zich kan aanpassen aan de veranderende behoeften van de bewoners gedurende hun hele leven. Van gezinnen met jonge kinderen tot ouderen die comfort en toegankelijkheid nodig hebben; deze woning biedt een ideale leefomgeving voor iedere levensfase.

 

Een uniek kenmerk van dit project is de zwevende veranda die het huis omringt. Het biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waarbij de grenzen van traditionele woonruimtes en binnen/buiten worden opgerekt.

 

Het overstekende en zwevende dak rondom zorgt niet alleen voor een moderne esthetiek, maar beschermt ook de veranda en de glazen gevels van het huis tegen de elementen, waardoor het hele jaar door van de buitenruimte genoten kan worden.

 

Liefhebbers van moderne architectuur zullen ongetwijfeld de gelijkenissen herkennen met het beroemde ‘Farnsworth House’ van Mies van der Rohe. Met zijn minimalistische ontwerp en het gebruik van glas en staal, was het Farnsworth House een pionier in zijn tijd. Geïnspireerd door dit icoon, hebben wij gekozen voor een hedendaagse interpretatie die eer betuigt aan dit meesterwerk, terwijl het toch voldoet aan de hedendaagse eisen van duurzaamheid en levensloopbestendigheid.

 

Deze woning is meer dan gewoon een woonruimte; het is een statement van tijdloze schoonheid, innovatie en functioneel ontwerp. We nodigen u uit om deze architecturale parel te ontdekken en te ervaren hoe modern design en comfort hand in hand gaan.

 

Date: