Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Over Ons

Wij zijn IX Architects, een architectenbureau opgericht door Cheyenne Hensgens en Daan Verhoeven gevestigd in de Bink 36 in Den Haag. Met een klein team werken we aan een grote verscheidenheid aan projecten op verschillende schaalniveaus. Als bureau geloven wij in ``FAIR ACHITECTURE`` waarmee we doelen op een eerlijke en unieke benadering van elk project. Hierbij kan gedacht worden aan het gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen, aandacht voor duurzaamheid en natuur- inclusiviteit en doordachte conceptuele architectuur.

Bij ons draait alles om het creëren van vernieuwende ontwerpen. Het proces begint met een gesprek om uw wensen te begrijpen. Vervolgens combineren we onze creativiteit met technische expertise om een ontwerp te realiseren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook past binnen de gegeven context. Elk ontwerp is een weerspiegeling van een perfecte harmonie tussen de wensen van de klant en de innovatieve inzichten van ons team. Met onze ervaring en toewijding verzekeren we dat elk project het potentieel heeft om zowel tijdloos als vooruitstrevend te zijn.

Binnen de architectuur is niets zo persoonlijk als maatwerk interieuroplossingen. Of het nu gaat om een op maat gemaakte keuken, unieke opbergmogelijkheden of speciale interieurdetails, wij zorgen ervoor dat uw ruimte naadloos aansluit op uw wensen en levensstijl. Ons team duikt diep in de specifieke eisen en dromen van elke klant, en vertaalt dit naar functionele en esthetisch verfijnde oplossingen. Elk maatwerkproject wordt met precisie en vakmanschap gerealiseerd door onze partners, voor een resultaat dat werkelijk verbluffend is.

Het is één ding om een prachtig ontwerp op papier te hebben, maar de daadwerkelijke uitvoering is waar visie tot leven komt. Bij de uitvoeringsfase blijven we nauw betrokken en werken we intensief samen met onze vertrouwde partners, waaronder aannemers, interieurbouwers en bouwbegeleiders. Deze samenwerking garandeert dat het eindresultaat niet alleen trouw blijft aan het oorspronkelijke ontwerp, maar ook van de hoogste kwaliteit is. Onze commitment in de uitvoering zorgt voor een soepel bouwproces en een eindproduct waar zowel wij als onze klanten trots op zijn.